Pastasalat med kylling
Klasse: 7, Atløy skule
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
1 |
dl |
rømme |
0.5 |
stk |
rødløk |
400 |
g |
kyllingfillet |
1 |
stk |
babyleaf (pakke) |
0.5 |
stk |
kvitløk |
150 |
g |
fullkornspasta |
0.5 |
stk |
tomat |
5 |
ss |
majones |
Slik gjør du
1
Koke pastaen: Fyll vatn i ei kasserolle. Kok pastaen som anvist på pakken.
2
Skjær kyllingen i termingar og krydre med salt og pepar.
3
Steik kyllingen til den er kvit inni.
4
Hakk opp grønnsakene i høvelege bitar og legg dei i ei skål.
5
Når kyllingen og pastaen er ferdig blandar du dei saman med grønsakene.
6
Lag dressing ved å blande majones, rømme og finhakka kvitløk i ei lita skål. Bland godt og smak til med salt og pepar.
7
Bland dressingen saman med salaten, og legg nokre tomatar og litt salat på toppen. Salaten er klar til servering.