Ovnsbakt kyllinglår m/hjemmelagd potetmos og glaserte gullerøtter
Klasse: 7A, Mosjøen skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
1 |
ts |
Estragon |
1 |
ts |
Grillkrydder |
1 |
stk |
Løk |
1 |
ts |
Pepper |
2 |
stk |
Gulrøtter |
1 |
ts |
Salt |
4 |
stk |
Poteter |
1 |
ss |
Honning |
4 |
stk |
Kyllinglår(matreddere) |
5 |
ss |
Olivenolje |
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 200 grader. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk.
2
Dryss over salt, pepper, litt honning og estragonkrydder over grønnsakene
3
Pensel kyllinglårene med krydderet og stek de i en panne til de er gyldenbrun.
4
Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Hell over litt soyasaus, og putt det i ovnen i 50 minutter.
5
Kos dere med deilig mat :-)