Bland sammen vann, mel og smør for hånd eller med en food prosessor. Kjevl ut pai deigen i en sirkel som ca dekker hele formen, og legg den i. Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel, sett formen kjølig i minst 30 minutter.
2
Sett stekovnen på 200 grader.
3
Forstek pai bunnen midt i ovnen i 10-15 minutter. Også avkjøl.
4
Stek kyllingkjøtt deigen i en stekepanna. Ha litt smør i. Ha i fin hakket løk og fin kuttet paprika. Rør inn taco krydder og Creme frieche. Fordel den i den forsteke pai-bunnen.
5
Lag guacamole: blend to avokadoer og hakk litt chilli, bland det sammen og klem saften ut av en lime. Server i skallet til avokadoen.
6
Dryss over ost og stek paien i ovnen i 30-35 minutter, til osten er gylden.
7
Ta den ut og server den med litt mais og nachos cips. Bestem selv om du vil bruke Tex mex.