Filippas kyllingsalat
Klasse: 6A, Birkenlund skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
3 |
dl |
grønnsakbuljong |
1 |
stk |
ruccolapakke |
3 |
dl |
couscous |
2 |
stk |
hvitløksfedd |
4 |
stk |
soltørkede tomater |
2 |
ss |
margarin |
1 |
stk |
nepe |
2 |
dl |
rømme |
2 |
stk |
kyllingfileter |
0.5 |
ts |
gurkemeie |
1 |
stk |
avocado |
50 |
g |
smør |
150 |
g |
gulost |
Slik gjør du
1
Del kyllingfiletene i to på langs. Stek dem i 3-4 min på hver side. La hvile i 3-4 min.
2
Kok opp buljong og smør. trekk kjelen til side og ha i gurkemeie og couscous. Rør, legg på lokk, og la svelle i 5 - 10 min.
3
Del og skrell nepen. Finhakk hvitløken.Grovhakk salaten. Skjær osten i små terninger. Bland alt dette med couscousen.
4
Finhakk de soltørkede tomatene og bland dem i rømmen til dressing.
5
Server salaten på tallerken med kyllingfilet og rømmedressing på toppen.