Taco med kyllingkjøttdeig

Klasse: 6B, Spikkestad barneskole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1.25 dl vann
2 stk agurk (økologisk)
1 stk pakke tacokrydder
1 stk rømme (økologisk)
1 ss matolje
1 stk gulost
400 g kyllingkjøttdeig (produsert i Norge)
1 boks mais (økologiske, miljøvennlig pakket i papp, fraktet fra Frankrike ikke USA!)
1 stk Pakke fullkornstortillas
2 stk tomater
1 boks tacosaus

Slik gjør du

1
Stek kyllingkjøttdeigen på middels til sterk varme. Ta oppi tacokrydderet og vannet, sett på svak varme. Varm opp ovnen til 200 grader. Pakk lefsene inn i alumniumsfolie, og sett dem til oppvarming 5-10 min før servering. Riv osten på et rivjern. Skjær agurk og tomat i passelige biter. Fordel alt i passende skåler. Server
Lukk

Ett øyeblikk