Kutt torsken i 4 like store deler. Hakk rødløk og paprika. Finhakk chilien. Skav gulrøttene med ostehøvel.
Pakk torsken i aluminiumsfolie med mais, rødløk, chilli, paprika og gulrøtter (spar litt av gulrøttene til pynt).Du strør også over 2 ts salt og 1 ts pepper.
2
Sett torsken inn i ovnen på 200 °c
La dem stå i ca 30 min men sjekk etter 20 min.
3
Ta fisken ut av ovnen og legg på den på tallerkenen og dekorer med agurk, gulrøtter og valnøtter.
4
Skrell potetene og riv dem med et rivjern.
Klem ut saften på potetene.
Krydre med 0,5 ts salt og 0,25 ts pepper.
Bland inn finhakket gressløk.
5
Varm en stekepanne med litt olje og/eller smør.
Fordel potetblandingen i små runde “pletter” i stekepannen .
Form og klem de flate ved hjelp av en stekespade.
6
Stek potetplettene gyldne og sprøe på begge sider over middels høy varme.
7
Frivillig: Dryss på litt revet ost på potetplettene