Bland alt unntatt osten i en bolle (først det tørre, så resten) og rør sammen til en deig.
3
Form deigen til fire boller/scones på et bakepapir.
Dryss over revet ost
4
Stek på 200 grader til de er gjennomstekte (15-20 minutter)
5
Hakk opp løk, paprika, chilli og spinat.
Kakk eggene i en bolle, og tilsett så 8 spiseskjeer vann.
Pisk eggene og vannet sammen til du får en jevn røre.
6
Stek så den hakkede løken, paprikaen, chilien og de 6 grammene spinat til de får en gyllen farge.
7
Hell så blandingen av egg og vann i stekepanna.
La det steke på svak varme til det begynner og stivne.
Når det begynner og stivne kan du kutte opp tomater, og legge det oppi panna.
8
Når omeletten er stiv på toppen kan du slå av varmen og dele den i biter.
9
Pynt så hvis du vil med litt spinat og tomater.
Bon appetit.