Lapskaus med norske grønsaker og kyllingpølse

Klasse: 6, Skei skule

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
4 stk potetar, i terningar
0.5 ts pepar
1 stk lauk, grovhakka
2 stk vårlauk, finsnitta
0.5 ts salt
1 skive sellerirot, i terningar
5 dl vatn
2 skive kålrot, i terningar
250 g kyllingpølse
2 stk gulrøter
2 ss kruspersille til pynt

Slik gjør du

1
Kok opp vatnet med salt.
2
Skyl, reinsk og del opp potetar og grønsaker.
3
Ha potetar, gulrot, kålrot og sellerirot i kjelen og kok i 10-15 minutt.
4
Set til vårlauk og pølse og lat alt trekke i omlag 5 minutt.
5
Set til vårlauk og pølse og lat alt trekke i omlag 5 minutt.
Lukk

Ett øyeblikk