Pasta med laks
Klasse: 6C, Berg skole
Oppskriften er beregnet til: porsjoner
Ingredienser
Mengde | Ingrediens |
2 |
stk |
gulerøtter |
12 |
stk |
cherrytomater (selvdyrket) |
1 |
boks |
grønn pesto |
1 |
ts |
pepper |
1 |
bunt |
spinat |
1 |
ts |
salt |
200 |
g |
fullkornspaghetti |
1 |
ss |
smør (til steking) |
3 |
stk |
laksefilet (frossen) |
Slik gjør du
1
Kok opp vann i en kjele, og legg spaghettien oppi. Ta gjerne en klype salt oppi det kokende vannet. La den koke i ca. 10 minutter
2
Kutt laksen opp i små biter, og stek den med smør på middels varme til den er gjennomstekt.
3
Bland laks og spinat lett sammen i stekepanna.
4
Skyll og kutt grønnsakene i små biter.
5
Bland lett sammen alle ingrediensene i en bolle og servér.